Цей салат можна приготувати на свято. У ньому всі інгредієнти смачні та ідеально поєднуються один з одним: буряк із рибою, риба з помідорами, помідори з маслинами, а вже авокадо у всіх салатах гарний. І зелені більше.
Інгредієнти:
- Авокадо – 0,5 шт.
- Буряк варений – 0,5 шт.
- Цибуля – 0,5 шт.
- Оливки – жменя
- Помідори чері – жменя
- Червона підкопчена риба – 70 г
- Листя салату – 3-4 шт.
- Чилі – за смаком
- Оливкова олія – 2 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Сік лимона – 1 ст. ложка
Приготування:
Підготувати продукти салату. Почистити, промити, нарізати.
Якщо все нарізане та готове, то можна збирати салат. На тарілку покласти листя салату, яке нарвати шматочками.
Тепер викласти нарізку у довільному порядку. Я люблю в овочевих салатах великі шматочки. Тому буряк нарізаний слайсами, чері та оливки — навпіл.
Цибулю нарізаю пір’ям, авокадо — великим кубиком. Авокадо збризкати соком лимона, щоб не потемнів. Салат акуратно посолити, ми ж знаємо, що риба та оливки солоні. Полити оливковою олією.
Смачну рибу порізати тонкими слайсами. Можна і кубиком, якщо так захочете.
Укласти рибу зверху на овочі. Посипати кільцями чилі. Смачний салат готовий!
Смачного!