Нове

Наготувала багато, а з’їли за лічені хвилини: показую як приготувати куряче філе соковитим та м’яким

Сьогодні приготуємо куряче філе по-особливому.

М’ясо приготовлене за цим рецептом завжди виходить соковите та дуже ароматне.

Така страва відмінно підходить на щоденний стіл, а так само не соромно і на будь-яке гуляння подати.

Давайте вже приступимо до приготування!

Інгредієнти:

  • Філе куряче 350 г
  • Вершки 10% 200 мл
  • Спеції та сіль
  • Часник 4 зубчики
  • Цибуля половинка
  • Кріп
  • Рослинна олія

Приготування:

Куряче філе нарізаємо тонкими пластинками.

На пластинках робимо надрізи і добре натираємо спеціями з двох сторін. (Спеції будь-які для курки).

Ставимо сковороду на плиту, додаємо олію. Як тільки олія розжариться додаємо кілька зубчиків часнику і смажимо 1-1,5 хвилини і видаляємо часник.

Потім додаємо підготовлене куряче філе і смажимо з двох сторін до рум’яності 2-3 хвилини і виймаємо.

Цибулю нарізаємо кубиками, відправляємо в цю ж сковороду, смажимо пару хвилин на невеликому вогні.

Додаємо вершки в сковороду сіль та спеції.

Викладаємо філе у вершки, посипаємо зеленню і тушкуємо близько 5 хвилин, а потім вимикаємо плиту.

Ось і все ніжне, соковите і шалено ароматне блюдо готове!

Смачного!

Нове

Популярне