Нове

Різноколірний нейл-арт: модний манікюр на літо 2023

Незабаром літо і це не може не тішити. Прекрасна пора року, коли можна розслабитися і дозволити собі трошки більше, ніж будь-коли. На цей раз ми познайомимо вас із актуальним літнім манікюром. Зараз ви знайдете для себе багато ефектних ідей для манікюру, які прикрасять ваші ручки в літню пору року.

До трендів літнього сезону нейл майстри відносять геометричний дизайн, а саме чіткі кольорові лінії. Перед вами відразу кілька варіантів яскравого та “соковитого” дизайну з різноколірними смужками, виконаного на нейтральному нюдовому тлі.

Різноколірний френч у неонових відтінках – ідеальний варіант для літньої пори року, коли хочеться чогось особливого та яскравого.

На піку популярності є незвичайні дизайни, а саме абстракція та геометрія. Такі дизайни неонових відтінків найкраще виглядають на світлому тлі.

У спеку можна сміливо вибирати яскраві відтінки для манікюру, а якщо сподобалося відразу три і більше кольорів. Райдужний різноколірний манікюр, без зайвого декору, додасть вашим образам певної особливості.

Літні дизайни манікюру набудуть виразного зовнішнього вигляду завдяки використанню неонового втирання. Ви тільки помилуйтеся, наскільки ефектно і незвичайно літні дизайни виглядають з використанням втирання різних строкатих відтінків.

Один із найулюбленіших дизайнів багатьох модниць у манікюрі – це градієнт. Влітку нейл майстри пропонують звернути увагу на нестандартне та яскраве поєднання відтінків. Контрастні переходи виглядають гармонійно, як на коротких, так і на довгих нігтях різної форми.

Нове

Популярне