Нове

Курячі рулетики з грибами в беконі – ефектна і смачна страва

Така страва – відмінний вибір для святкового столу, адже курячі рулетики прості у приготуванні, а виглядають напрочуд ефектно. Начинка з грибів з цибулею та бекон надають курячому м’ясу насичений та пікантний смак. Щодо спецій, то можете підібрати їх за своїм бажанням – підійдуть чорний перець, паприка або будь-які спеції для курячого м’яса.

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 300 г
  • Печериці заморожені – 100 г
  • Цибуля фіолетова – 1 шт.
  • Бекон сирокопчений – 120 г
  • Сир твердий – 50 г
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Рослинна олія – для смаження
  • Сіль та спеції – за смаком

Приготування:

Насамперед потрібно очистити і відправити обсмажувати цибулю.

Можна використовувати як ріпчасту, так і фіолетову або білу цибулю на свій смак.

Гриби можете взяти або свіжі або заморожені. Коли цибуля стане м’якою, додайте на сковороду нарізані довільно печериці.

Філе можна використовувати як грудки, так і стегна. Наріжте філе плоскими шматками і добре відбийте кухонним молоточком.

На свій смак потрібно посолити філе з обох боків.

На свій смак можете також використовувати спеції. Добре розкриє смак паприка, спеції для курячого м’яса або французькі трави.

Кожен шматок філе слід рясно змастити сметаною з одного боку, це дозволить м’ясу бути соковитішим.

На сметанний шар потрібно викласти підсмажені гриби із цибулею, розподіливши їх рівномірним шаром.

Тепер заверніть філе рулетом і оберніть беконом. Готові курячі рулетики потрібно викласти в жароміцну форму і поставити в розігріту до 180 градусів духовку на пів години.

Коли рулети запікаються, їх слід присипати тертим сиром – важливо встигнути це зробити, поки гаряча страва, щоб сир зміг розплавитися.

Подавати на стіл рулетики можна як гарячими, так холодними. А щодо гарніру, то можете приготувати гречку або рис. Для ефектної подачі варто прикрасити блюдо свіжою зеленню або овочами.

Смачного

Нове

Популярне