Соковитий без просочення, без проблем, з найпростіших продуктів! Приголомшливий торт на кефірі “Три склянки” – хоч на свято, хоч просто до чаю. Ділюсь рецептом з Вами.
Інгредієнти:
- Борошно – 1 склянка
- Цукор – 1 склянка
- Кефір – 1 склянка
- Рослинна олія – 4 столові ложки
- Какао – 3 столові ложки
- Сіль – щіпка
- Ванільний цукор – 1 столова ложка
- Сода – 1 чайна ложка
- Яйця – 2 штуки
Крем
- Масло вершкове – 180 г
- Згущене молоко – 380 г
Приготування:
До яєць додаємо сіль, ванільний цукор, цукровий пісок і добре перемішуємо.
Додаємо олію, кефір і перемішуємо.
Просіюємо борошно, какао та харчову соду і перемішуємо.
Переливаємо у форму та запікаємо 35 хвилин при 180 градусах.
У чистій ємності збиваємо міксером вершкове масло, підливаючи згущене молоко.
Корж поділяємо на дві частини. На одну частину викладаємо крем (залишивши 3-4 столові ложки) і вирівнюємо.
Кладемо зверху другий бісквіт і поливаємо кремом. Накриваємо харчовою плівкою та прибираємо в холодильник на 2-3 години.
ЗА БАЖАННЯМ
Шоколад заливаємо молоком і додаємо трохи вершкового масла. Розтоплюємо, перемішуємо, всипаємо подрібнені горіхи і перемішуємо. Поливаємо готовий торт.
Смачного!