Нове

Дуже смачна закуска у тарталетках: готую на святковий стіл або на сніданок

Сьогодні покажу одну з найсмачніших начинок для тарталеток. Таку закуску можна приготувати не лише на святковий стіл, а й на сніданок. Тарталетки виглядають гарно, їх зручно їсти і прості в приготуванні. Виходить ніжно, апетитно і дуже смачно.

Інгредієнти:

  • тарталетки – 8 шт.
  • філе курки (копчена) – 300 г
  • печериці – 200-300 г
  • цибуля – 1 шт.
  • сир – 80 г
  • вершки 10-20% – 200 мл.
  • борошно – 1 ст.л.
  • сіль перець
  • мускатний горіх – 1/4 ч.л.

Приготування:

Одну цибулину шаткуємо дрібним кубиком.

Гриби у мене печериці 200 грамів миємо, насухо витираємо і теж нарізаємо дрібними кубиками.

З копченої курячої грудки знімаємо шкіру, у мене 300 грамів і дрібно нарізаємо. Замість копченої курки можна взяти звичайне куряче філе.

Викладаємо цибулю на розігріту з олією сковороду і обсмажуємо до прозорого кольору.

Кладемо сюди печериці та обсмажуємо на великому вогні до випаровування рідини періодично помішуючи. Гриби у нас зменшаться в обсязі.

Коли вся зайва рідина пішла, додаємо курку та перемішуємо.

Додаємо 1 столову ложку борошна, перемішуємо, додаємо 200 мл вершків і тушкуємо масу на середньому вогні, поки вона не загусне.

В кінці додаємо сіль, чорний мелений перець та 1/4 ч.л. мускатний горіх. Ще раз добре перемішуємо і начинка для тарталеток готова.

Залишилося натерти сир на великій тертці та заповнити наші тарталетки за допомогою чайної ложки.

Зверху посипаємо тертим сиром, перекладаємо у форму для випічки і ставимо у розігріту духовку до 200 градусів на 10 хвилин, щоб сир розплавився.

Закуска готова. Вона нікого не залишить байдужим. Виходить свого роду жульєн у тарталетках з куркою та грибами під апетитною сирною шапочкою.

Дуже просто і при цьому дуже смачно. Рекомендую приготувати.

Смачного!

Нове

Популярне