Сьогодні приготувала шикарні булочки з начинкою з того, що було в холодильнику. Вийшли чудово смачними, м’якими і повітряними. Готуються швидко, легко та бюджетні продукти.
Приготування:
- Яйце куряче – 1 штука
- Цукровий пісок – 2 столові ложки
- Сіль – щіпка
- Апельсинова цедра або ванільний цукор
- Рослинна олія – 2 столові ложки
- Борошно пшеничне – 450 г
- Кефір – 250 мілілітрів
- Сода – 0,5 чайної ложки
- Шоколадна паста/джем/варена згущене молоко – для начинки
Приготування:
У яйце додаємо цукор, сіль та терту апельсинову цедру, розмішуємо.
Додаємо олію, кефір, соду і розмішуємо.
Поступово насипаємо борошно, розмішуємо, замісивши тісто. Залишаємо на 15 хвилин під плівкою.
Розкочуємо тісто і вирізаємо кола.
Смажимо кружальця на невеликому вогні з двох сторін до золотистої скоринки.
За бажанням усередині робимо поглиблення і заливаємо начинкою (у мене шоколадна паста, можна взяти джем, варене згущене молоко і так далі).
Охолоджені булочки прикрашаємо цукровою пудрою (за власним бажанням).
Смачного!