Поспішаю поділитися з Вами чудовим рецептом смаженої картоплі з грибами! Така вечеря не залишає байдужим нікого і з’їдається миттєво. Готується швидко та просто.
Інгредієнти:
- Печериці – 250 г
- Кабачки – 1 штука
- Сіль та перець чорний – на смак
- Картопля – 500 г
- Цибуля ріпчаста – 1 штука
- Соняшникова олія – для смаження
Приготування:
Гриби нарізаємо і відправляємо на розігріту сковорідку з олією, обсмажуємо.
Кабачок нарізаємо півкільцями і викладаємо до печериць, посипаємо сіллю, чорним перцем і перемішуємо.
Картоплю нарізаємо півкільцями або чверть кільцями і викладаємо на сковороду з олією. Готуємо 5 хвилин під закритою кришкою.
Цибулю нарізаємо на маленькі кубики і відправляємо на сковорідку до картоплі. Посипаємо сіллю, чорним меленим перцем і перемішуємо.
Викладаємо печериці з кабачком, перемішуємо та подаємо до столу!
Смачного!