Нове

Ніжні тістечка «з того, що було вдома» – швидко та недорого

Шалено смачні тістечка з приємним цитрусовим ароматом! Мої гості були в захваті і здивувалися, що вони готуються так швидко, з не дорогих продуктів. Ніжні, м’які та незвичайні!

Інгредієнти:

для бісквіта

  • Яйця – 4 штуки
  • Цукор – 80 г
  • Борошно – 80 г
  • Розпушувач – 0,5 чайної ложки
  • Сіль – щіпка
  • Цедра одного апельсина

для крему

  • Вершки холодні 33% – 400 мілілітрів
  • Цукор – 100 г
  • Апельсиновий сік – 50 мілілітрів

Приготування:

У чашку вбиваємо яйця, додаємо сіль, цукровий пісок, натираємо на дрібній тертці цедру апельсина і збиваємо міксером близько 5-7 хвилин.

Борошно перемішуємо з розпушувачем і у два прийоми просіюємо в тісто, перемішуємо.

Виливаємо на лист з пергаментом і розрівнюємо. Печемо 15 хв, за 180 град.

Розрізаємо на дві частини.

У вершки додаємо цукор і збиваємо міксером. Додаємо апельсиновий сік, збиваємо.

Бісквіти змащуємо (просочуємо) апельсиновим соком, зверху на один викладаємо половину крему вирівнюємо.

Кладемо другий бісквіт і змащуємо кремом.

Охолоджуємо в холодильнику та нарізаємо на шматочки.

За бажанням прикрашаємо шоколадом.

Смачного!

Нове

Популярне