Нове

Цей швидкий рецепт виручить вас завжди: лінива ачма на сковороді

Цей лінивий рецепт приготування ачми з лаваша на сковороді вам точно сподобається! Страва дуже ситна та смачна. Ніхто й не здогадається, що ви на готування витратили не більше десяти хвилин! Відмінний варіант вечері для тих, хто втомився після роботи і довго стояти біля плити не хоче. Дуже смачно, раджу!

Інгредієнти:

  • Яйця – 4 шт.
  • Сир моцарела – 200 г
  • Сир – 300 г
  • Молоко – 200 мл
  • Сіль – 1/3 ч.л.
  • Лаваш – 3 аркуші
  • Вершкове масло – 10 + 15 г

Приготування:

У миску розбиваємо 4 яйця, додаємо 1/3 чайної ложки солі та перемішуємо.

Додаємо 200 мл молока та перемішуємо.

300 г сиру ділимо на 5 елементів.

200 г сиру моцарела натираємо на великій тертці і ділимо на 5 частин.

3 лаваша розрізаємо навпіл.

Сковорідку змащуємо вершковим маслом. Одну частину лаваша занурюємо у заливку та викладаємо на сковорідку.

Зверху кладемо 1/5 частину сиру і 1/5 частину сиру. Знову лаваш, сир і сир.

Таким чином чергуємо шари лаваша та начинки. Останнім викладаємо лаваш і виливаємо заливку, що залишилася.

Викладаємо 15 грамів вершкового масла. За рахунок масла у лаваша буде смачна золотиста скоринка.

Випікаємо під кришкою на найменшому вогні 15-20 хвилин до золотистої скориночки.

Перевертаємо за допомогою тарілки та випікаємо ще 10-15 хвилин під закритою кришкою на найменшому вогні.

Знімаємо з вогню, перевертаємо на тарілку та розрізаємо.

Дуже схожа на справжню ачму, так само чергуються шари тіста та начинки.

Це дуже смачно!

Нове

Популярне