Нове

Простіше нікуди – можна хоч щодня готувати: сирно-яблучне печиво, ну дуже смачне

У магазині таке не знайти – дуже смачне. Приготування «Простіше нікуди», просто з простих інгредієнтів. Сирно-яблучне печиво можна пекти хоч щодня, зовсім не набридає!

Інгредієнти:

Начинка

  • Яблука (невеликі) – 2-3 штуки
  • Цукор – 2 столові ложки
  • Кориця – 0,5 чайної ложки
  • Сік лимона – 2 столові ложки
  • Горіхи – 50 г
  • Родзинки – 50 г

Тісто

  • Яйце – 1 штука
  • Цукор – 50 г
  • Сіль – щіпка
  • Цедра лимона або ванільний цукор
  • Сир – 200 г (у мене знежирений)
  • Рослинна олія – 70 мілілітрів
  • Борошно – 200 г
  • Розпушувач – 1 чайна ложка
  • Яйце – для змащування

Приготування:

З яблук зчищаємо шкірку та нарізаємо на маленькі кубики.

Сковороду змащуємо вершковим маслом і викладаємо яблука, додаємо цукор, корицю, лимонний сік і змішуємо.

Потім всипаємо родзинки, подрібнені горіхи і змішуємо, охолоджуємо.

У чашку вливаємо яйце, цукор, сіль та цедру лимона, перемішуємо. Викладаємо сир, додаємо олію і змішуємо.

Висипаємо борошно, розпушувач та змішуємо. Загортаємо в пакет і забираємо в холодильник на 15 хвилин.

Ділимо на дві частини, розкочуємо в прямокутник і зрізаємо краї. Нарізаємо на маленькі квадратики.

На половину квадратів викладаємо начинку, на іншій половині робимо в центрі три надрізи.

Закриваємо начинку надрізаними квадратами, викладаємо на лист з папером для випічки.

Випікаємо 20-25 хвилин, при 180 градусах.

Смачного!

Нове

Популярне