Нове

Яблучний пиріг за 10 хвилин: усього два яблука і трохи тіста

Потрібно приготувати пиріг до чаю швидко та без клопоту. Маю на такий випадок чудовий рецепт яблучного пирога, який я готую буквально за 10 хвилин. Для цього нам знадобиться мікрохвильова піч. Пироги в мікрохвильові печі виходять досить вдалими, а цей пиріг для мене найкращий. Тісто дуже ніжне, соковите за рахунок яблук. Дуже рекомендую цей яблучний пиріг у мікрохвильовій печі.

Інгредієнти:

  • Борошно – 6 ст.л
  • Яйця – 2 шт
  • Вершкове масло – 40 г (розтоплене)
  • Сметана – 2 ст.л
  • Цукор – 2 ст.л
  • Розпушувач – 1/2 ч.л
  • Дрібка солі
  • Ваніль
  • Яблуко – 2 шт

Приготування:

З 2 яблук прибираємо шкірку і дрібно нарізаємо, можна натерти на тертці.

Для тіста змішуємо 2 яйця, 2 ст.л цукру, 40 г розтопленого вершкового масла, щіпку солі та ваніль за смаком. Просто збиваємо вінчиком.

Далі додаємо 2 ст.л сметани, 6 ст.л борошна та 0,5 ч.л розпушувача. Замішуємо тісто без грудочок.

До готового тіста додаємо яблука і акуратно все перемішуємо.

Форму придатну для мікрохвильової печі змащуємо вершковим маслом (у мене форма 22х15, керамічна). Виливаємо тісто. Ставимо в мікрохвильову піч на 6-7 хвилин (у мене потужність 850 Вт).

Готовий яблучний пиріг дістаємо з мікрохвильової печі. Посипаємо цукровою пудрою.

Дуже смачний, швидкий та соковитий пиріг готовий.

Смачного!

Нове

Популярне