Нове

Беру курячий фарш і лаваш, а виходить така смакота! Дуже смачний обід чи вечеря

Рулет з лаваша з фаршем – це смачна і ситна страва, яка сподобається всім, хто любить м’ясні страви. Коли рулет готується в духовці, його аромат наповнює всю кухню, а золотиста скоринка робить страву ще більш апетитною. Його можна подати як основну страву на вечерю чи обід, а також на святковий стіл чи перекушування у будь-який час дня.

Інгредієнти:

  • Курячий фарш – 700 г
  • Лаваш – 200 г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Шампіньйонів – 400 г
  • Зелена цибуля – 20 г
  • Сир – 100 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль, перець – за смаком
  • Рослинна олія – для смаження

Змастити:

  • Яйце – 1 шт.
  • Кефір – 1 ст.л.

Приготування:

Цибулю обсмажуємо на олії до прозорого стану.

400 грамів печериць нарізаємо, додаємо до цибулі і смажимо до випаровування рідини.

Додаємо сіль, перець за смаком, перемішуємо та знімаємо з вогню.

У курячий фарш додаємо яйце, сіль, перець до смаку і перемішуємо.

До фаршу додаємо зелену цибулю та перемішуємо.

На лаваш викладаємо фарш і поступово його розподіляємо.

Зверху викладаємо гриби із цибулею.

Зверху посипаємо натертим сиром.

Згортаємо рулет і перекладаємо на лист на папір для випічки.

З’єднуємо яйце з кефіром та змащуємо рулет.

Відправляємо в духовку на 45 хвилин при 180°С.

Рулет готовий. Нарізаємо та їмо! Він виходить неймовірно ніжним і дуже смачним.

Такий рулет можна приготувати не лише на вечерю, а й подати на святковий стіл.

Смачного!

Нове

Популярне