Нове

Такі млинці моментом розлітаються зі столу: ніжні, пишні на молоці та рисовому борошні

Сьогодні пропоную приготувати до сніданку ось такі круглі та пишні млинці. Іншими словами панкейки. Рецепт як завжди легкий та швидкий 🤗 Такі млинці виходять дуже ніжними та повітряними. Вони дуже смачні з медом, джемом або розтопленим вершковим маслом.

Інгредієнти:

  • Яйця 2 шт С1
  • Цукор 2 ст.л. (можна замінити на 30 гр меду, додавати разом з молоком та олією)
  • Молоко 100 мл
  • Рисове борошно 90 г
  • Розпушувач 2-3 г
  • Сіль щіпка
  • Рослинна олія 20 мл

Приготування:

До яєць всипаємо сіль та цукор. Потім збиваємо міксером до побіління та пишноти.

Додаємо до яєчної суміші молоко та олію. Перемішуємо міксером на мінімальній швидкості.

Тепер всипаємо рисове борошно та розпушувач. Знову перемішуємо міксером. Тісто виходить досить рідке та пишне.

Випікаємо млинці на сухій сковороді із двох сторін до золотистого кольору на середньому вогні. Виливаємо ополоник тіста на сковороду і зворотним боком ополоника злегка його розподіляємо.

Смажимо на добре розпеченій сковороді, на середньому вогні з обох боків. Перед першим млинцем сковороду змащуємо олією.

Смачного!

Нове

Популярне