Нове

Манікюр “Тіффані” став великим трендом – як виглядає цей модний дизайн нігтів

Світло-бірюзовий відтінок давно відомий у ювелірній індустрії. І все завдяки Чарльзу Льюїсу Тіффані, який у першій половині ХІХ століття назвав його головним кольором свого модного будинку. З того часу бренд Tiffany і бірюзовий нерозлучні. У 1998 році фахівці Pantone доопрацювали відтінок, давши йому маркування 1837 Blue, після чого Tiffany & Co його запатентували. Сьогодні це – один із найпопулярніших відтінків у модній, дизайнерській, ювелірній, весільній індустріях. Не оминув тренд і нейл-сегмент. Яким може бути манікюр кольору Тіффані? Розкажемо у сьогоднішньому огляді.

Як поєднувати Тіффані з іншими відтінками

Відтінок Тіффані є чимось середнім між м’ятним, світло-бірюзовим і незабудковим блакитним. Він досить складний для точного визначення, та його споглядання викликає в багатьох величезне естетичне задоволення. Яскравий колір притягує погляди, освіжає, додає динамічності образу, виглядає нетривіально. Однак успішно його можуть носити як брюнетки, так і блондинки.

У сегменті манікюру Тіффані теж зарекомендував себе бездоганно. Причому він чудовий як у монохромі, так і в поєднанні з іншими відтінками. А з якими ми зараз перерахуємо.

З білим. Поєднання, яке вважається класичним. А надихаються нейл-майстри білою стрічкою, яка традиційно перев’язує коробочку бренду Tiffany&Co. Ось так все просто, але з величезним смаком.

Із чорним. Теж досить цікавий тандем. Чорно-бірюзовий манікюр можна носити на вечірні виходи. При створенні дизайну можна обмежитись геометричними візерунками, вуаллю, малюнками, виконаними на чорному тлі.

Зі сріблом. Сріблястий блиск складає вдале сусідство з насиченим відтінком Тіффані. Достатньо нанести на нігтик розсип блискіток, фольгу, срібні смужки, щоб манікюр ще більше перетворився.

Із золотом. Якщо вам подобається, коли нейл-дизайн виглядає помпезно, радимо звернути увагу на цей дует. Бірюзовий із золотом – це помітно, по-своєму елегантно, оригінально.

З рожевим. Вдале поєднання для весняно-літнього сезону. Ви можете нанести рожеві квіти на бірюзове покриття, вдатися до градієнтної техніки або просто визначити для кожного нігтика свій колір.

Із жовтим. Об’єднати два ультрамодні відтінки в одному дизайні – що може бути цікавіше? Манікюр кольору Тіффані з жовтими вкрапленнями – в міру яскраве та вдале рішення для літнього сезону 2023 року.

Тіффані не можна назвати універсальним кольором, оскільки він досить примхливий у тому, що стосується поєднання з іншими відтінками. Ми навели в приклад найбезпрограшніші варіанти.

Ідеї дизайну для манікюру у кольорі Тіффані

Нейл-арт, виконаний у відтінку Тіффані, завжди привертатиме увагу до ваших рук. Тому подбайте про бездоганне оформлення нігтиків. Пластина має бути ідеально рівною, симетричною, добре відполірованою. В іншому випадку будь-які нерівності будуть помітні.

А який дизайн можна обрати, зараз розповімо.

З бантиком. І знову звертаємось до традицій. Намальований білий бант на світло-бірюзовому фоні – це і є справжнісінький манікюр у стилі Тіффані. Варіації бантиків трапляються різні. Наприклад, вони можуть бути викладені зі страз або надруковані за допомогою штампу, намальовані або виліплені з акрилової пудри. І кожен по-своєму цікавий.

У градієнтній техніці. Ще одне популярне рішення для створення нетривіального дизайну у складному світло-бірюзовому кольорі. Як правило, відтінки розтягуються від темніших до світліших. Але, можливо, і навпаки. Залучіть в нейл-арті, окрім Тіффані, білий, жовтий, рожевий, салатовий, бежевий, лавандовий або інші кольори на вибір.

Із малюнками. Модний манікюр неодмінно повинен мати якусь «родзинку». У 2023 році в тренді – мінімалізм, його і дотримуйтесь. Найкраще тут виглядатимуть точки, смужки, бутони квітів, серця, геометричні фігури, написи.

Френч. Манікюр Тіффані та французький дизайн ніби створені один для одного. Об’єднайте два тренди, щоб здивувати всіх довкола. Найпростіше і елегантне рішення – виділити вільний край нігтика бірюзовим. Втім, можна зробити і навпаки, повністю покривши нігтьову пластину яскравим м’ятним топом, а лінію «усмішки» традиційно відзначити білим.

З втиранням. Дуже красивий дизайн, який однаково привабливо виглядатиме і на коротких, і довгих нігтях. Манікюр у кольорі Тіффані з втиранням настільки самодостатній, що йому не потрібні додаткові елементи декору. Більше того, вони тут виявляться зайвими. Розкішно на бірюзовому фоні проявить себе втирання з перламутром.

Матовий. Матовий дизайн нігтів – безапеляційний лідер сезону. Завдяки відсутності глянсового блиску він виглядає благородно, елегантно, стильно. Такий нейл-арт бездоганний як в однотонному варіанті, так і з мінімальним малюнком або з декором зі страз. Відмінним рішенням у матовому манікюрі Tiffany стануть смужки зі срібла.

Манікюр кольору Тіффані – це розкіш, доступна кожній жінці. Не проходьте повз цей дивовижний відтінок. А фото, якими ми поділилися в огляді, допоможуть вам визначитися із відповідним дизайном.

Нове

Популярне