Нове

Анатолій Анатоліч показав як виглядав до популярності

Український телеведучий та блогер Анатолій Анатоліч поділився світлиною на якій він був лише 16-річним хлопцем з сережкою у вусі. Ймовірно, знімок був зроблений для шкільної віньєтки.

На своїй сторінці в Instagram він зауважив, що в той час був щасливим підлітком без якихось серйозних проблем. Він додав, що звичайно, як і у всіх, був перехідний період, але він пережив його без зашкварів, таких як поліція або втеча з дому.

“У свої 16 років я був, у принципі, щасливим підлітком. Звичайно, як у всіх, у мене був перехідний вік, але без зашкварів (жодної поліції і втеч з дому)”, – поділився ведучий.

Анатоліч також розповів, що тоді, на початку 2000-го року, дуже лякало його пророцтво про кінець світу, який мав статися в цей рік. Це було для нього головною глобальною проблемою, окрім стосунків з дівчатами. Він згадує, що це лякало його, адже він не знав, що буде далі.

“Я пам’ятаю, що єдиною глобальною проблемою, окрім стосунків з дівчатами, був Міленіум. 2000-го року мав наступити кінець світу і, чесно кажу, мене це лякало. Це я просто не знав ще, що буде далі”, – зазначив Анатоліч.

Нове

Популярне