Нове

Такі котлети називають “білими”: рум’яні, ніжні та максимально соковиті

Готую найніжніші та максимально соковиті “білі” котлети! Рецепт простий, не клопітний, а результат чудовий!

Чому білі? Тому що в розрізі вони білі, як сніг!) Люблю цей рецепт за швидкість і простоту, на все приготування йде не більше пів години. Котлети виходять супер соковиті, м’які та ніжні. Рецепт давно у моїй скарбничці і я частенько готую їх для своєї родини.

Інгредієнти:

  • Філе курячого стегна – 700 г
  • Цибуля – 2 шт.
  • Часник – 3-4 зубчики
  • Яйце – 1 шт.
  • Вершки 20 або 30% – 3 ст.л.
  • Крохмаль – 1 ст.л.
  • Сіль
  • Паприка копчена – 1,5 ч.л.
  • Чорний перець
  • Рослинна олія – для обсмажування

Приготування:

Беремо філе курячого стегна, нарізаємо на шматочки та перекладаємо у чашу блендера.

Туди ж відправляємо цибулю, часник і перемелюємо до однорідної консистенції.

Якщо немає блендера, можна скористатися і м’ясорубкою, використовуючи найдрібнішу нарізку.

До отриманого фаршу додаємо крохмаль, розведений у вершках, вбиваємо яйце, солимо, перчимо, всипаємо солодку паприку і ретельно перемішуємо, щоб маса стала однорідною.

Мокрими руками формуємо котлети і відразу ж відправляємо їх на сковороду з невеликою кількістю олії.

Сковороду відразу накриваємо кришкою, смажимо 5 хвилин, потім прибираємо кришку, котлети перевертаємо і готуємо вже без кришки ще 6-7 хвилин.

Котлети виходять рум’яні та дуже апетитні зовні, а всередині вони максимально ніжні, соковиті та повітряні!

Найпростіший рецепт, на який справді піде не більше пів години! Саме за рахунок блендера котлети виходять повітряні та дуже м’які, при цьому свою форму вони тримають чудово. Приготуйте і спробуйте рецепт простий, а результат чудовий!

Нове

Популярне