Нове

Наталка Карпа відповіла, чи розлучилася з чоловіком

Стосунки Наталки Карпи з чоловіком Євгеном Тереховим переживали чимало злетів і падінь. Детальніше про це зірка розповіла програмі ЖВЛ.

В інтерв’ю співачка пригадала, як довго коханий намагався завоювати її серце, а потім всього через півтора місяця стосунків запропонував одружитися.

Спочатку все йшло дуже добре, але потім у родині дедалі частіше почали з’являтися суперечки. За словами Наталки, вони були пов’язані з тим, що пара не могла зжитися.

Кожен з’ясовував, де його територія. Зараз мені смішно, але тоді було: “От так маєм робити або так”, – згадує артистка.

Згодом подружжя примирилося, і результатом цього стало народження спільної донечки Злати. Та народження дитини знову похитнуло стосунки Карпи з чоловіком. Ось вже більше року ширяться чутки, що виконавиця на межі розлучення.

“У нас були непрості моменти перед війною. Війна, напевно, дала нам час, щоб ми щось для себе зрозуміли або не зрозуміли. Час покаже. Людина сама приходить у цей світ і сама йде, тому я не боюся самотності. Це все стоїть на паузі. Ми мудрі люди. Я вірю, що ми вирішимо все по-доброму, по-мудрому. Я знаю одне, що хочу бути щасливою жінкою2, – відповіла Карпа.

Джерелоlux.fm

Нове

Популярне