Нове

Смачний салат з консервованої квасолі — смачно настільки, що не вистачає слів

Заради такого салату спеціально беру в магазині зайву баночку квасолі. Подаю і до вечері, і гостей – з’їдається відразу
Вчора
456 прочитали
У мене в холодильнику завжди стоїть “зайва” банка квасолі. Тримаю її спеціально для цього салату. Він дуже простий, невитратний, без дорогих інгредієнтів. Я роблю його дуже швидко.

Такий салат готую і у будній день, і навіть можу на свято подати.

Думаю, рецепт вам теж сподобається, адже салат виходить дуже смачний!

Інгредієнти:

  • квасоля – 1 маленька банка 200г
  • морква – 1/2 шт
  • сир – 70 г
  • яйця – 2-3 шт
  • сухарики
  • сіль за смаком
  • часник за смаком
  • майонез

Приготування:

Як я вже сказала, для салату потрібна квасоля. Беріть будь-яку – червону чи білу, головне, щоб НЕ в томатному соусі.

До квасолі додаємо варені яйця, нарізані шматочками.

Далі свіжа морква – шаткуємо тонко ножем або натираємо на тертці (відмінно підійде тертка для корейської моркви). І ще один інгредієнт – це тертий сир.

Це є основні інгредієнти салату. Можете залишити його так, а можна додати ще подрібнений часник і сухарики, можна зелень покласти – загалом додавайте смаку, як вам подобається.

Салат заправляємо майонезом, сіль до смаку.

Якщо готуватимете салат саме із сухариками, то їх кладіть вже перед подачею на стіл. Інакше вони від майонезу розм’якнуть і не хрумтітимуть.

Ось такий простий рецепт салату. Упевнена, багатьом він припаде до душі

Смачного!

Нове

Популярне