Нове

Манікюр, який виглядає дорого: 5 трендових варіантів, які обирають успішні жінки

Експерименти з манікюром у весняно-літній сезон зазвичай набирають обертів. Ми зібрали кілька стильних дизайнів, які точно надихнуть вас спробувати щось нове.

Барбікор та балеткор

“Кори” вийшли за межі моди і поступово завойовують бьюті-індустрію. У соціальних мережах нейл-майстрів з’являється все більше дизайнів, натхнених барбікором та балеткором. Найчастіше це манікюр у відтінках рожевого, прикрашений бантами та різними ляльковими атрибутами. Виглядає свіжо та цікаво.

Балеткор та барбікор скоріше з області швидких трендів, які вдало адаптують під себе інфлюєнсери та трендсеттери. Але, якщо вам хочеться зробити манікюр акцентним, ці тренди точно відповідатимуть вашим очікуванням – щобільше, у випадку з цими тенденціями жорсткі рамки відсутні, тому ви можете легко адаптувати варіанти від інфлюєнсерів під власний стиль.

Хромовані нігті

Хромовані нігті впевнено тримаються на перших позиціях б’юті-трендів уже протягом кількох сезонів, проте дизайн постійно оновлюється. Згодом класичний хром змінився на перламутр, чиї позиції зміцнилися завдяки моді на дев’яності і нульові. Тим, хто втомився від хрому, нейл-стилісти рекомендують звернути увагу на перламутрові відтінки та металік. З таким манікюром ви точно будете у тренді.

Френчі

Френч – це класика на всі часи, неважливо, фантазійний він, широкий або тонкий, як нитка. У клієнтів цей дизайн вважається дуже практичним у носінні, що тільки додає йому популярності. Цього року нейл-стилісти радить придивитися до мікрофренча (різновиду манікюру з тонкою смужкою). Мода на супердовгі нігті потихеньку вщухає (навіть Біллі Айліш і Кім Кардаш’ян їх позбулися), так що здорові доглянуті нігті з тонкою смужкою френча будуть заправляти балом цього сезону.

Недбалий матовий омбре

Відома нейл-стилістка Джин Сун Чой показала такий дизайн на шоу Proenza Schouler у Нью-Йорку, і він одразу викликав ажіотаж у соціальних мережах. Такі нігті підійдуть далеко не всім, але вони точно знайдуть свою аудиторію. Багато дівчат люблять трохи недбалий манікюр – він робить образ розслабленішим і не таким суворим. У цьому дизайні багато від гранжу та року, так що він відмінно підійде для літніх тематичних вечірок. Ще одним очевидним плюсом такого манікюру є і те, що його легко повторити самостійно, використовуючи звичайний лак.

Lip gloss nails

На зміну гучним глазурованим нігтям прийшов новий дизайн з ефектом блиску для губ. Це чудова варіація так улюбленого багатьма нюду. Виглядає такий манікюр свіжо. Нейл-стилісти впевнені, що важливо підібрати колір, що підходить до вашого тону шкіри і завершити покриття ідеальним суперглянцевим топом. Тоді потрібний ефект буде досягнутий (головне, вибрати нещільний лак).

Нове

Популярне