Нове

Картопля фрі в духовці виходить хрумкою зовні і м’якою всередині

Ви можете насолоджуватися нею як закуска або подавати з гарніром як основну страву. Ви можете використовувати цей рецепт, щоб приготувати картоплю фрі самостійно у духовці. Віна не тільки неймовірно смачна, але й містить мало жиру.

Інгредієнти:

  • 1 кг картоплі;
  • 3 ст.л ложки рослинної олії;
  • 2 ст.л ложки кукурудзяного крохмалю;
  • сіль за смаком.

Приготування:

Картоплю очистіть, наріжте брусочками завтовшки близько 1 см і промийте під проточною холодною водою, щоб змити крохмаль.

Покладіть картопляні палички на чистий рушник та обсушіть.

Тепер помістіть картопляні палички у велику миску, посипте кукурудзяним крохмалем і добре перемішайте, відкидаючи зайвий крохмаль, щоб кожна паличка була покрита.

Додайте до картопляних паличок олію та сіль і ретельно перемішайте.

Розкладіть картопляні палички на деко, застеляному пергаментом для випічки, так, щоб вони не перекривали один одного і не стикалися, і запікайте у попередньо розігрітій до 220 ° C духовці протягом приблизно 25 хвилин, перевернувши їх один раз після перших 15 хвилин.

Наша домашня картопля фрі готова! Їмо гарячою одразу після випічки.

Смачного

Нове

Популярне