Нове

Свинина по-французьки в духовці з ананасами та сиром

Готуємо ніжне та соковите м’ясо свинини по-французьки з ананасами та сиром. Ця страва безпрограшна. Воно виходить завжди дуже смачним та готується недовго. Така свинина підходить як для святкового столу, так і для звичайної вечері.

Інгредієнти:

  • Свинина – 200 г
  • Ананас консервований – 2 кружечки
  • Сир твердий – 30 г
  • Майонез – 1/2 ст.л
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Приготування:

Тонкі скибочки свинини відбиваємо молотком, солимо і перчимо до смаку.

Форму для запікання змащуємо невеликою кількістю олії.

Кладемо у форму свинину. На кожен шматочок м’яса кладемо кружечок консервованого ананаса.

Сир натираємо на дрібній тертці та змішуємо його з невеликою кількістю майонезу. Отриманою масою змащуємо зверху м’ясо та ананас.

Запікаємо свинину з ананасами в заздалегідь розігрітій до 180 ° С духовці 20-25 хвилин.

Готову страву прикрашаємо свіжою зеленню та замороженою ягодою журавлини.

Нове

Популярне