Нове

У цьому маринаді навіть звичайні курячі стегна стають гастрономічним шедевром: результат вас точно потішить

Курячі стегна, запечені в духовці, – страва, що підходить і для щоденного обіду/вечері, і для святкового столу. Коштують вони не дорого, готуються просто. Не дивно, що більшість господарок подають їх на стіл дуже часто. Ми ж хочемо запропонувати рецепт стегон у неймовірно смачному маринаді. А вже вам вирішувати, кого ними пригощати – сім’ю чи гостей.

Інгредієнти:

  • Стегна курячі – 4 шт.
  • Мед натуральний – 3 ст. л.
  • Соєвий соус – 2 ст. л.
  • Часник – 4 зубчики
  • Борошно – 2 ст. л.
  • Паприка мелена – 1 ч. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Молотий перець – 1/2 ч. л.
  • Рослинна олія для форми

Приготування:

Почнемо з підготовки панірування. У глибоку тарілку всипаємо пшеничне борошно. Додаємо сіль, солодку паприку та перець.

Перемішуємо. Обвалюємо в суміші, що вийшла, курячі стегна і викладаємо у форму, змащену олією.

Для маринаду змішуємо у піалі натуральний мед та соєвий соус. Якщо мед занадто густий, можна розтопити його в мікрохвильовій печі або водяній бані. Обов’язково видавлюємо туди ж свіжий часник.

Перемішуємо нашу суміш. Готовий маринад розподіляємо поверх курячих стегон, а його залишки виливаємо у форму з куркою.

Розігріваємо духовку до 200 ° С. Форму з стегнами затягуємо фольгою і відправляємо в духовку на 30 хвилин. Готові стегна поливаємо зверху соком, що виділився, і подаємо з відповідним гарніром. Наприклад, зі спагеті.

І не забуваємо полити гарнір м’ясним соком із форми.

Нове

Популярне