Нове

Завжди виглядають розкішно: модні принти для тих, хто хоче бути у тренді

Сьогодні стилісти розкажуть на які принти слід звернути увагу сучасним дамам, щоб образи викликали інтерес. Залишайтеся з нами, далі буде багато корисної інформації.

Виразний і зухвалий леопардовий принт періодично то з’являється, то зникає з глянцевих журналів. На даний момент інтерес до нього знову зріс. Стилісти радять носити «дозовані» речі в леопардовий принт, комбінуючи їх однотонними базовими вбраннями в мінімалістичному виконанні.

На черзі ще один анімалістичний тренд, а саме зміїний принт. Ця новинка стала актуальною нещодавно, але вже встигла завоювати серця багатьох модниць. Штани в хижий принт можна поєднувати з однотонними затишними кардиганами, а сорочку або блузку в зміїне забарвлення найкраще поєднувати з базовими джинсами з високою посадкою.

Елегантний, дорогий, ніжний та витончений квітковий принт – черговий тренд, який стане головною окрасою весняно-літніх жіночих образів. Гуру моди радять купувати цього сезону блузи, спідниці, а також сукні, прикрашені квітковим принтом. Дивитися ці вироби будуть гармонійно та доречно як у повсякденному житті, так і на урочистих заходах.

Перед вами класика — принт горошок, або як його ще називають стилісти polka dot. На даний момент покази мод рясніють романтичними вбраннями в чорно-білій колірній гамі в принт горошок. Щоб фігура виглядала струнко і витончено, варто придивитися до принту середнього діаметра, оскільки крупний горох може візуально розширювати проблемні зони.

На абстрактний принт стилісти цього сезону зробили ставку. Саме тому жодна колекція жіночого одягу сезону весна/літо 2023 року не обходиться без незвичайного строкатого вбрання в абстрактний принт.

Принт «тай-дай» також заявить про себе цього року. Кутюр’є вирішили пограти з кольоровими комбінаціями, зробивши вбрання яскравими і незабутніми.

Нове

Популярне