Нове

Замість солодких булочок до чаю: повітряні “Равлики з сирною начинкою”

М’які, повітряні, пишні і смачні равлики з сирною начинкою! Готуються легко і з’їдаються швидко.

Інгредієнти:

Тісто

  • Борошно – 500 г
  • Тепле молоко – 300 мл
  • Сухі дріжджі – 9 г
  • Цукор – 3-4 ст.л
  • Мед – 2 ст.л
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Рослинна олія – 50 мл

Начинка

  • Сир – 400 г
  • Цукор – 1-2 ст.л
  • Ванільний цукор – 10 г
  • Родзинки – 100 г
  • Яйце – 1 шт

Для змащування

  • Жовток яєчний – 1 шт. + молоко – 1 ч.л.

Приготування:

У велику ємність з молоком додаємо цукор, дріжджі та сіль. Все добре перемішуємо.

Додаємо олію, мед і знову перемішуємо. Просіюємо борошно і перемішуємо лопаткою.

Потім вимішуємо тісто до гладкості. Перекладаємо тісто в ємність (змащену олією) і тримаємо під плівкою протягом години.

У сир додаємо цукор, ванільний цукор, яйце і добре перемішуємо.

Тісто, що піднялося, вимішуємо ще раз і розкочуємо в прямокутний пласт.

Поступово розподіляємо сирну начинку. Зверху посипаємо родзинками (попередньо промити і обсушити).

Щільно загортаємо в рулет і ниткою нарізаємо на шматочки. Кладемо на лист з пергаментом, накриваємо і даємо піднятися протягом 15-20 хвилин.

Яєчний жовток змішуємо з молоком і змащуємо равликів.

Випікаємо 25 хвилин, при 180 градусах.

Нове

Популярне