Воно таке м’яке, повітряне, що немов тане в роті! Готуються дуже швидко і просто – цей рецепт завжди виручає.
Інгредієнти:
- Яєць курячих – 2 штуки
- Цукрового піску – 110 г
- Ваніліну – 1 чайну ложку
- Вершкового масла – 120 г
- Борошна пшеничного – 320 г
- Розпушувача – 1 чайну ложку
Приготування:
У розбиті курячі яйця насипаємо цукровий пісок, додаємо ванілін і ретельно розмішуємо вінчиком до однорідної консистенції.
Вершкове масло розтоплюємо (будь-яким зручним способом) і додаємо до яєчної суміші, розмішуємо. Додаємо в пару заходів борошна і висипаємо розпушувач, розмішуємо, замісивши тісто. Даємо тісту настоятися приблизно п’ять-десять хвилин.
Розкочуємо колобочки і перекладаємо на лист застеливши на нього пергаментний папір. Духовку розігріваємо до ста вісімдесяти градусів та ставимо печиво випікатися на п’ятнадцять хвилин.
Смачного!