Нове

Модні худі: як носити та з чим поєднувати у 2023 році

Худі – це найуніверсальніша річ у жіночому гардеробі. Довге худі, як хороша базова джинсова куртка, рятує в будь-якій ситуації і завершує образ. Однотонна худі легко поєднується з будь-яким верхнім одягом, з будь-яким взуттям, а також з нею легко створювати стильні багатошарові образи.

Як носити та з чим поєднувати?

Худі зі спортивними штанами найкласичніший варіант. Укорочені худі носимо також тільки зі спортивними речами.

Ще один класичний повсякденний варіант худі з джинсами, кросівками, кедами, грубими черевиками.

Худі + джинсова куртка. З-під будь-якого верхнього шару дістаємо каптур і рукави худі. Це освіжить образ, навіть якщо джинсівка застаріла.

Худі + піджак. Образ, що підходить для офісу при не дуже строгому дрес-коді. Піджак має бути класичного крою з чоловічого плеча.

Худі + косуха. Косуха має бути якогось стриманого кольору: білий, коричневий, чорний або беж. Ну а з кольором худі можна пограти.

Худі + тренч. Тренч – спокійна тема порівняно з попереднім пунктом. Вибираємо класику – беж. Він заспокоїть будь-який колір худі і будь-який образ.

Але коли дуже холодно, то пальто, дублянка, куртка-дутик – підійде все.

Худі + велосипедки. Але з такого тандему яскравим має бути щось одне. Або все в тон. Взуття – кросівки, кеди чи боти.

Худі + сукня. Якщо сукня з довгим рукавом — витягуємо їх з-під рукавів худі. Якщо погода прохолодна, але дуже хочеться – під сукню одягаємо водолазку чи гольф у тон одного з кольорів. Це рішення однозначно лише покращить образ.

Худі + спідниця. Використовуємо всіляку довжину спідниці. Сміливо експериментуємо з фактурою та візерунками тканини. Якщо хочете побудувати святковий образ, то просто надягаємо будь-яку «дискотечну» спідницю, а худі підлаштовується.

А тепер найнезвичайніші, найцікавіші та модні поєднання.

Худі + шорти бермуди, худі + шкіряні штани, худі + широкі штани, худі + тісна спідниця, худі + блискучі штани.

Нове

Популярне