Сьогодні я хочу запропонувати приготувати глазур для паски. Така глазур підійде для пирогів, пасок, кексів, мафінів.
Інгредієнти:
- цукрова пудра 200 г
- вода 4 ст.л
- лимонний сік 1 ч. л.
- желатин 1 ч. л.
- вода 2 ст.л
Приготування:
У миску всипаємо 1 ст.л желатину та 2 ст.л. холодної води. Залишаємо на 5-7 хвилин.
У каструльку всипаємо 200 г цукрової пудри, додаємо 4 ст.л холодної води, доводимо масу до закипання та знімаємо з вогню.
Переливаємо у миску. Желатин підігріваємо трохи в мікрохвильовій печі (кілька секунд) і вливаємо в сироп. Збиваємо міксером 2-3 хвилини.
Вливаємо чайну ложку лимонного соку. І збиваємо міксером ще пів хвилини.
Наша глазур готова.