Нове

Найніжніший манник: ця випічка сміливо замінить будь-який торт, повітряна та м’яка

Сьогодні я хочу запропонувати вам приготувати дуже ніжний та повітряний манник. Рецепт дуже простий, робиться швидко до чаю або з молоком просто смакота.

Інгредієнти:

  • манна крупа 120 г
  • сметана 15% 200 г
  • яйця 2 шт.
  • цукор 120 г
  • масло вершкове або маргарин 50 г
  • борошно 100 г
  • розпушувач 2 ч.л.
  • сіль щіпка
  • ванілін 1 г
  • цукрова пудра для посипання

Приготування:

У миску викладаємо сметану 200 г та манну крупу 120 г. Перемішуємо та залишаємо на 10-15 хвилин.

В іншу миску кладемо 2 яйця, 120 г цукру, 1 г ваніліну та щіпку солі. Збиваємо міксером до пухкої білої маси.

До цієї маси додаємо розтоплене вершкове масло 50 г, просіюємо 100 г борошна, додаємо розпушувач 2 ч.л, викладаємо манну масу. Все перемішуємо міксером до однорідності.

У форму викладаємо тісто (у мене силіконова форма).

Випікаємо 40 хвилин при температурі 180 °C. Повністю остудити і посипати цукровою пудрою.

Наш манник готовий. Смачного!

Нове

Популярне