Ми дуже любимо готувати різні салати. Адже вони чудово урізноманітнюють меню та доповнюють собою обіди, вечері чи святкові застілля. Ось і сьогодні поспішаємо поділитися рецептом дуже ситного салату з м’ясом та маринованими корнішонами. Він виходить не лише поживним, а й дуже смачним. А це означає, що і на святковому столі салат знайде почесне місце.
Інгредієнти:
- М’ясо варене (будь-яке) – 300 г
- Картопля – 2-3 шт.
- Солоні огірки – 2 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Яйця – 2 шт.
- Консервований зелений горошок – 1 банка
- Сіль та перець – за смаком
- Майонез – до смаку
Приготування:
Яйця та картоплю попередньо варимо і повністю остуджуємо. М’ясо для салату також потрібно попередньо зварити. Підійде яловичина, курка, нежирна свинина, індичка.
Отже, м’ясо ріжемо на кубики однакового розміру. Відправляємо у велику ємність. Очищені яйця ріжемо так само і відправляємо до м’яса. Варену картоплю чистимо від шкірки і нарізаємо на шматочки трохи більше м’яса. Додаємо його до спільної миски. Цибулю (краще використовувати червону) нарізаємо якомога дрібніше і додаємо до інших інгредієнтів. Так само робимо і з корнішонами. Зливаємо всю рідину з консервованого горошку і висипаємо його туди.
Обов’язково приправляємо салат сіллю та перцем. Заправляємо масу майонезом до смаку. Добре перемішуємо. Наш ситний салат готовий до подачі. Викладаємо його в салатник і несемо на стіл.
Смачного!