Нове

Модний весняний светр 2023: бездоганні моделі для стильних красунь

В’язані речі завжди рятують у прохолодну погоду. Вони теплі, затишні, красиві. Светр — це елемент гардероба жінки, з яким можна складати стильні, цікаві образи.

Модний весняний светр 2023 це цікавої в’язки вироби незвичайного крою, декору, різноманітної палітри кольорів і стильних принтів.

Светри з вирізами

У тренді цієї весни одяг з вирізами та розрізами. Не залишилися осторонь моди й светри. Особливо актуальними є асиметричні вирізи: моделі на одне плече, асиметрія під горловиною, на спині, рукавах. Такі моделі будуть затребуваними навесні. Вони складуть чудові тандеми зі штанами, джинсами, спідницями.

Моделі із замочком

Светри з блискавками, що дозволяють перетворити високий комір на відкладний комір, будуть популярні навесні. Незважаючи на те, що фасон лаконічний і схожий на чоловічий светр, на дамах він виглядає жіночно та привабливо. Весною більш актуальні яскраві насичені забарвлення, а також варіації зі стильним принтом.

Светри з високою горловиною

В’язані моделі з високою горловиною дозволяють максимально утеплитись прохолодною весною. Виглядають вони стильно та цікаво. Найчастіше такі светри мають занижену лінію плеча, рукави виходять довгими, і їх можна гарно підібрати.

Моделі в стилі оверсайз

Вільного крою светри дарують своїм господиням тепло і затишок, не сковують рухів, чудово виглядають із звуженим низом: спідницями-футляром, легінсами, звуженими брюками і джинсами. Фішкою сезону стане манера носити такі светри заправленими спереду у штани чи спідниці.

Светри гарної в’язки

Особливо цікаво виглядають светри, виконані в техніці гарної в’язки. Актуальні моделі з косами по рукаву та спереду, з зигзагами, з об’ємними фактурними хитромудрими візерунками. Такі моделі виглядають значно виграшніше і ошатніше. У них можна піти на роботу, поїхати на побачення з коханим, на зустріч із друзями в кафе.

Моделі оригінального крою

Светри з воланами, рюшами, вирізами, розрізами, з асиметричним низом, прикрашеним бахромою – ось вирішення питання створення стильного образу навесні. Моделі виглядають ефектно, а образ виходить стильним та незвичайним.

Навесні вам ніяк не обійтися без модного светра, який здатний змінити ваш образ, змінити імідж.

Нове

Популярне