Сьогодні я хочу запропонувати вам приготувати святковий салат “Лебединий пух”. Салат з куркою та пекінською капустою дуже легкий, ніжний та смачний.
Інгредієнти:
- куряче філе 1 шт. (варене)
- яйця 3 шт.
- картопля варена 2 шт.
- капуста пекінська 0,5 качана
- сир твердий 100 г
- майонез
- сіль, перець за смаком
- цибуля 1 шт.
Маринад:
- цукор 2 ст.
- сіль 0,5 ч.л.
- оцет яблучний 3-4 ст.
- вода 250 мл
Приготування:
Нарізаємо цибулю півкільцями
Маринуємо цибулю. У миску кладемо нарізану цибулю, 2 ст.л. цукру, сіль 0.5 ч.л., оцет яблучний 3-4 ст.л. холодна вода 250 мл. Маринуємо 1-1.5 години.
Натираємо на великій тертці картоплю варену 2 шт. і викладаємо на блюдо. Солимо, перчимо на смак і робимо сіточку з майонезу.
Другим шаром кладемо цибулю і робимо тонку сітку з майонезу.
Куряче відварене філе 1 шт. розбираємо на волокна та викладаємо 3 шаром. Солимо, перчимо, майонез.
Далі йдуть яйця 3 шт. варені на великій тертці та майонез.
Наступний шар із нарізаної пекінської капусти та сіточки з майонезу.
Останній шар із твердого сиру 100 г натертим на дрібній тертці. Прикрашаємо сіточкою з майонезу та зеленню.
Наш салат “Лебединий пух” готовий.