Страва в готовому вигляді виходить ситною, красивою і дуже апетитною. Наша оригінальна закуска подобається всім із першого шматочка.
Інгредієнти:
- Лаваш – 2 шт.
- Куряче філе – 500 г
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 2 зубчики
- Сир – 100 г
- Сметана – 2 ст.л.
- Яйце – 1 шт.
- Петрушка – до смаку
- Сіль – 1 ч.л.
- Каррі – 1 ч.л.
- Перець – за смаком
- Рослинна олія – змастити форму
Заливка:
- Яйця – 2 шт.
- Молоко – 50 мл
- Сіль – за смаком
Приготування:
Почнемо приготування з начинки. Курку пропускаємо через м’ясорубку. Там же перекручуємо цибулю та часник. Поміщаємо фарш у велику миску. Тремо сир і відправляємо до м’яса. Петрушку рубаємо ножем і додаємо в загальну миску. Розбиваємо туди ж яйце. Всипаємо всі спеції та сіль. Обов’язково додаємо сметану та перемішуємо масу.
Готову суміш ділимо на 2 частини. Розкладаємо лаваш на столі та змащуємо половиною начинки. Також чинимо з іншими інгредієнтами. Завертаємо лаваші в рулет і нарізаємо на шматочки.
Форму для запікання (з високими бортиками) змащуємо олією та ставимо в неї наші рулетики зрізом догори.
Для заливання змішуємо яйця, сіль та молоко. Поливаємо зверху рулетики і забираємо форму в розігріту до 180 ° С духовку на 30-40 хвилин. Заливка відмінно просочить рулетики і зробить лаваш м’яким та ніжним. Готову закуску подаємо у будь-якому вигляді.