Нове

Якщо готувати м’ясо, то тільки так: завдяки цибулевому кляру м’ясо виходить найсолодшим

Відбивні у цибульному клярі. Це не просто смачні відбивні, а супер смачні відбивні. Все завдяки цибульному кляру, до речі, в такому клярі я смажу не тільки курячу грудку, а й рибу.

Інгредієнти:

  • Куряча грудка – 500 г
  • сіль -1/2 ч.л.
  • чорний перець – за смаком

Для цибульного кляру:

  • цибуля -2 шт
  • сметана -3 ст.л.
  • майонез -3 ст.
  • яйця -2 шт.
  • борошно -3 ст.л. (100 г)
  • сіль -1/4 ч.л.
  • чорний перець – за смаком

Приготування:

Курячі грудки наріжемо на порційні шматочки, відбиваємо з двох сторін, солимо і перчимо на смак

Приготуємо цибульний кляр. Очистимо дві цибулини та подрібнимо в блендері. Додамо до подрібненої цибулі 3 ст.л сметани і 3 ст.л ложки майонезу, пробиваємо ще раз, до кашкоподібної консистенції.

Переливаємо в миску, розбиваємо 2 яйця, перемішуємо вінчиком. Додаємо сіль, чорний перець. борошно 3 ст. ложки, вагою 100 г і ще раз добре перемішуємо до однорідності. кляр готовий.

У сковороду наливаємо олію, опускаємо м’ясо в кляр, перемішуємо, беремо по шматочку і кладемо на розігріту сковороду

Смажимо під кришкою на середньому вогні по 2-3 хвилини з кожного боку. Так смажимо все м’ясо.

Подаємо гарячим, можна доповнити будь-яким гарніром. М’ясо виходить соковитим, кляр ароматний, просто смакота.

Нове

Популярне