Нове

Дуже ніжне та смачне рибне суфле, альтернатива рибним котлетам

Люблю рибу, але часто не подобаються страви із неї, бо там бувають кісточки. Але знайшла рецептик, кісток немає, возитися з рибою не потрібно. Треба лише все підготувати та відправити в духовку. Декілька хвилин і смачна рибка на столі. Це навіть замінює рибний пиріг. Мої дуже люблять цю страву. Смачна та корисна вечеря за кілька хвилин.

Інгредієнти:

  • Риба, у мене минтай був, середні за розміром – 2 шт
  • Яйця – 2 шт
  • Молоко – склянка
  • Цибуля ріпчаста – одна цибулина невелика за розміром
  • Сир твердий будь-який  – грам 70
  • Приправа для риби
  • Сіль, перець за смаком
  • Борошно рисове, можете замінити – три столові ложки
  • Розпушувач – пакетик
  • Зелень – трохи до смаку
  • Олія – небагато, треба для змащування форми

Приготування:

Рибу чистимо, миємо, прибираємо плавці, великі кістки.

Цибулину мию, чищу, нарізаю на дрібні кубики.

Рибу, цибулю поміщаю в блендер і перемелюю до однорідного стану. Можете використовувати м’ясорубку.

Додаємо все для суміші в миску та перемішуємо.

У миску розбиваємо яйця, ретельно збиваємо. Додаємо молоко, рисове борошно, спеції, солимо, перчимо і все знову ретельно перемішуємо.

Додаємо до суміші перемелену рибу з цибулею. Знову все перемішуємо.

Зелень рубаємо дрібно, сир натираємо на великій тертці. Відправляємо до рибної суміші. Знову все перемішуємо.

Форму змащуємо олією, викладаємо рибну суміш. Вирівнюємо красиво. Ставимо в заздалегідь розігріту духову шафу до 180 градусів. Випікаємо до готовності. Зазвичай, як зверху з’являється рум’яна скоринка – все готове.

Кладемо все у форму і відправляємо в духовку

Як все готово, нарізаємо на шматочки, розкладаємо по тарілках. Цього разу я додала оливки та зелень. Можна додати будь-що, будь-які овочі, салати, гарніри.

Нове

Популярне