Сніданок як у кафешці, хоча страва готується із найпростіших продуктів, які є практично завжди вдома (крім хіба що чорниці). Якщо ви не заморожували ягоди на зиму, просто купіть їх у магазині. Причому використовувати можна не тільки чорницю, а й інші ягоди на ваш смак.
Інгредієнти:
- Хліб пшеничний – 8 скибочок
- Сир – 200 г
- Чорниця – 100 г
Для заливання:
- Яйця – 2 шт.
- Молоко – 80 мл
- Цукор – 1 ст.л.
Приготування:
Намажте на 4 скибочки хліба сир і покладіть розморожені ягоди чорниці (лише злийте зайву рідину). Повторіть те саме з рештою чотирма скибочками, уклавши їх на попередні. Вийде два однакові шари.
Збийте вилочкою молоко з яйцями та цукром.
Влийте молочно-яєчну суміш у форму. Запікайте в духовці 15-20 хвилин при 200 градусах. У процесі випікання хліб вбере рідину і збільшиться в розмірі.
Солодкі апетитні тости смачні у гарячому та холодному вигляді.