Нове

Однотонний манікюр 2023: матові та глянцеві ідеї

Якими б цікавими та яскравими не були ідеї манікюру з візерунками та написами, завжди буде популярне й гарне однотонне покриття на нігтях.

За останній рік виникли різні тенденції однотонного манікюру. Починаючи з «глазурованого пончика», який популяризувала Хейлі Бібер до розкішної палітри темних відтінків із глянсовим покриттям.

Його гідність у тому, що вого підходить абсолютно всім і елегантно виглядатиме на нігтях будь-якої довжини та форми. І, звичайно, особливо затребуване воно у тих, хто дотримується правил робочого дрес-коду.

Який він, однотонний манікюр?

Однотонне покриття – класична прикраса нігтів. Воно ніколи не виходить з моди, робиться дуже швидко, добре виглядає на будь-якій формі, і підходить для будь-яких випадків і ситуацій.

Багато залежить від якісної роботи, підготовки нігтьової пластини до покриття. І якщо всі умови і моменти зроблені правильно і дотримані, однотонне покриття буде виглядати ідеально і якісно. Воно має бути виконане з дотриманням пропорцій та візуально не створювати сильного об’єму.

До речі, хоч однотонний манікюр передбачає відсутність декору, але сучасні покриття на нігтях рідко обходяться без цікавих деталей. Так їх можна доповнити стразами та бульйонками в прикореневій зоні, підкреслити один нігтик відбитком манікюрною фольгою.

Кольори

Гамма відтінків гель-лаків настільки величезна, що навіть у майстрів манікюру іноді з’являються труднощі з вибором того чи іншого варіанта. Завдання сучасного нейл-арту — розкрити красу та глибину обраного відтінку, передати за його допомогою характер та настрій дівчини.

Однотонне покриття – практичне та стильне рішення для кожного дня. Такий дизайн виглядає цікаво і ненав’язливо, особливо якщо для манікюру вибрано ніжні та непомітні відтінки.

До речі, цього сезону експерти радять відмовитися від чистих кольорів і комбінувати кілька відтінків, щоб отримати свіжий варіант, або все ж таки використовувати ідеї з класичними відтінками. Наприклад, бордовий манікюр так само як чорний, білий або червоний завжди актуальний.

Нюдовий

Нюдова палітра, не перевантажена яскравими кольорами, підходить діловим жінкам. Для завершення офісного образу вибирайте покриття від світло-бежевого до чорної карамелі.

Дівчатам з акуратними нігтями можна вибирати напівпрозорі відтінки, щоб манікюр виглядав природно. Якщо ж на нігтьовій пластині є білі плями та нерівності, то краще вибирати щільні кольори.

Пастельний

Пастельні тони – безперечний лідер весняного сезону. Такі ніжні та повітряні покриття світло-рожевого, блакитного, лавандового кольорів прикрасять як короткі, так і довгі нігтики.

Ніжні пастельні відтінки теж підійдуть практично до будь-якого одягу і створять весняне відчуття ніжності та витонченості. Серед них ніжно-рожевий, м’ятний, ванільний, блакитний, лавандовий, персиковий або м’який кораловий.

Білий

Біле покриття, як і раніше, актуальне. І такий варіант сподобається дівчатам з тонким смаком та любителькам класики.

На цей раз зверніть увагу на молочний білий. Такий манікюр підходить і літньому, і зимовому сезону, його варіанти ефектно виглядають з вечірнім та святковим вбранням.

Сірий

Сірий манікюр і світлого, і насиченого відтінку – нейтральний варіант, і він ефектно і строго виглядає на нігтях будь-якої довжини.

Зважайте на те, що матове або глянсове покриття на нігтях створюють різну глибину. А скомбінувавши обидва покриття, можна отримати цікаве поєднання навіть у однотонному манікюрі.

І не варто лякатися глянсових сірих тонів – ваш сірий манікюр не виглядатиме на ваших нігтиках банально і нудно! У цього кольору, всупереч думці, що склалася, не 50 відтінків, а понад 300, тому у вас є з чого вибрати.

Синій

Розкішний колір нічного неба або яскравий електрик приваблюють глибиною та насиченістю, а приглушений варіант синього особливо підходить бізнес леді.

Темні відтінки синього найкращі для урочистих чи святкових образів. Благородний морський ідеальний як лаконічний вечірній манікюр, а неоновий підійде для веселої вечірки.

Зелений

У нього безліч варіантів, і він дозволяє поєднувати кілька відтінків в одній композиції. Базовий зелений – той, що ви частіше зустрічаєте в природному середовищі: малахітовий, оливковий, смарагдовий кольори.

Соковиті відтінки тануть головним акцентом вашого образу та подарують вам заряд позитиву.

Фіолетовий

Це не легкий, майже повітряний бузковий. Таке покриття включає насичені глибокі відтінки, воно підійде для вечірнього нейл-арту та будь-якого свята. А темніші варіанти фіолетового поєднуються з будь-яким одягом.

Зверніть увагу на матові композиції, схожі на благородний оксамит на нігтях.

Чорний

Найбільш темний манікюр вважається класичним, і він також є серед популярних варіантів цього сезону. Колись він був характерною рисою любительок готичного стилю, але зараз став традиційним.

До речі, професіоналізм майстра можна перевірити лише з чорним лаком для нігтів.

Нове

Популярне