Сирники в духовці – це відповідь на питання про те, як приготувати звичні, хоч і улюблені сирники, та освіжити погляд на них. Нічого хитромудрого, але я цим прийомом користуюся регулярно!
Яскравий приклад – сирники. Просто перемістіть тісто для них у формочки та запікайте, і вже все починає грати новими фарбами. Все геніальне просто! І з ранку саме так і має бути: просто, смачно, ситно.
Інгредієнти:
- 400 г сиру я беру 5%
- 80 г цукру
- 2 яйця
- 2 ст. л. з гіркого борошна
- дрібка солі
- щедра, жменя родзинок
Приготування:
Якщо хочете отримати пишні сирники, відокремте білки від жовтків і збийте їх з додаванням половини норми цукру, і вводьте білки в тісто в самому кінці, щоб зберегти легкість. Сир розітріть із цукром, вмішайте яйця та борошно.
Додайте промиті родзинки, які можна додатково вимочити в ароматному алкоголі.
Розподіліть масу за формами для випічки, злегка змащеною олією. Іноді я просто викладаю порції маси прямо на лист за допомогою ложки для морозива і печу без форми.
Випікайте при 175 ° протягом 20-25 хвилин до рум’яності.
Смачного!