Легкий, ніжний, в міру солодкий і дуже смачний сирний десерт! Готується легко, без духовки, борошна і навіть цукор не додаю. Ділюсь рецептом з Вами.
Інгредієнти:
- Сир – 400 г
- Банани стиглі – 2 штуки (300 г очищені)
- Желатин – 15 г
- Вода – 100 мілілітрів
- Темний шоколад (для прикраси) – 15 г
Приготування:
У глибоку ємність наливаємо воду, насипаємо желатин та ретельно розмішуємо.
Стиглі банани нарізаємо на шматочки і відправляємо в чисту ємність до сиру.
Ретельно збиваємо все за допомогою блендера до однорідності (збиваємо так, щоб не було грудочок).
Желатин розігріваємо так, щоб він розчинився.
Заливаємо в бананову масу через ситець і змішуємо знову за допомогою блендера до пишної консистенції.
Переливаємо масу у форму 10х15 сантиметрів.
Далі зверху натираємо на дрібній тертці рівномірно темний шоколад. Тримаємо у холодильнику до застигання.
Смачного!