На сніданок або вечерю пропонуємо приготувати апетитні гарячі бутерброди з начинкою з м’ясного фаршу з сирною шапочкою. Готуються такі бутерброди досить швидко і сподобаються всій родині.
Фарш можна використовувати як з м’яса птиці, так і будь-який інший на ваш розсуд. Головне, щоб він був дрібним прокручуванням – це сприяє його швидкій прожарці.
Інгредієнти:
- Хліб тостовий – 3-5 скибочок
- Фарш м’ясний – 170-200 г
- Цибуля ріпчаста – 35 г
- Яйця курячі – 1 шт.
- Сир твердий – 25 г
- Олія – 20 г
- Сіль, спеції – до смаку
Приготування:
Дрібно ріжемо цибулю і висипаємо її в миску з фаршем.
Розбиваємо в ємність дрібне куряче яйце, підсолюємо за смаком. Додаємо трохи чорного меленого перчика, кілька щіпок суміші ароматних трав або інших улюблених спецій. Все разом добре змішуємо і даємо постояти хвилин десять для поєднання ароматів у фарші.
За бажанням можна додати свіжий або сушений часник, якщо любите.
Скибочки підготовленого тостового хліба покриваємо шаром м’ясного фаршу завтовшки близько 1 см. Хліб може бути як білий, так і будь-який інший на ваш смак.
Розігріваємо сковороду на плиті, наливаємо трохи олії і викладаємо шматочки хліба фаршем донизу. Готуємо під кришкою приблизно 5-7 хвилин на середньому вогні до готовності начинки.
Твердий сир натираємо на дрібній тертці.
Перевертаємо бутерброди на інший бік і злегка підрум’янюємо нижню сторону. Потім висипаємо на начинку сир та під кришкою тримаємо на плиті ще пару хвилин до того моменту, коли сир розплавиться.
Подаємо до столу з ароматною кавою або чаєм, прикрасивши на свій смак шматочками свіжих овочів або зеленню.
Смачного!