Гості гадають, що я додала в намазку для бутербродів. Вона перша зникає зі столу, а всього додала один простий інгредієнт.
Інгредієнти:
- 1 банка консервованої ікри тріски – 150 г
- яйце варене – 2 штуки
- 1 зубчик часнику
- сирок плавлений – 1 штука
- 2-3 столові ложки майонезу
- 300 г хліба
- зелень петрушки до смаку
Приготування:
Спочатку візьмемо зручну чашку, щоб було зручно змішувати наші інгредієнти. Все тремо на великій тертці, щоб ми відчували смак наших продуктів.
Потім натерти яйця на великій тертці.
Плавлений сирок я беру завжди із добавками. Щоб він не був сильно м’який, покладіть його попередньо в морозилку, перед натиранням на тертці приблизно на 7-10 хвилин, цього достатньо, щоб він не був м’яким. І далі натерти його на великій тертці.
Збираємо нашу намазку.
Насамперед у нашу чашку викладемо ікру тріски, майонез і часник натертий на дрібній тертці.
Ікра тріски і надає нашій намазці незвичайно смаку. Добре перемішати. Отримуємо однорідну масу.
Додамо натерті яйця та сир. Перемішати.
Намазуємо по жирніше нашу намазку на хліб і прикрашаємо, якщо вам хочеться, у мене для прикраси зелень петрушки.
Смачного!