Нове

Анна Саліванчук шокувала, як на дорозі її переслідував неадекватний водій

Українська акторка Анна Саліванчук у сторіс свого інстаграму розповіла про неприємну і навіть трохи приголомшливу ситуацію, яка сталася з нею на дорозі. Невідомий чоловік почав переслідувати авто артистки після того, як вона обігнала його.

“Їхала собі спокійно, і якийсь водій їхав посередині дороги. Я вирішила його об’їхати. Об’їхала, їду собі далі. Тут він починає мене переслідувати, намагається підбити з різних сторін” – поділилася з підписниками Анна.

Знаменитості таки довелося зупинитися, хоча, вона й дуже злякалася. Далі було ще гірше – чоловік вийшов зі своєї автівки, почав кричати і бити кулаками авто акторки. Вона була настільки переляканою, що навіть не згадала, що в таких випадках слід фільмувати зловмисників. Спершу Анна не виходила з автомобіля і навіть боялася відкрити вікно. Проте, згодом таки вирішила розібратися в ситуації. З’ясувалося, що під час того, коли Анна обганяла автомобіль невідомого, з-під колеса її авто вискочив маленький камінець і трошки пошкрябав автівку її переслідувача. Поглянувши на все і зрозумівши, що її вини в цьому немає, Саліванчук сіла в свій автомобіль і вирушила далі. Переслідування продовжилося. Лише згодом акторці вдалося таки втекти від неадекватного чоловіка.

Я намагалася від нього втекти, тому що мені було страшно. Я намагалася від нього втекти і мені це вдалося. Я думала, якщо я дістану телефон і буду його знімати, то він точно розіб’є те скло. Я дуже сильно боялася” – підсумувала артистка.

Нове

Популярне