Нове

Турецький актор Бурак Озчівіт

Бурак Озчівіт (Burak Özçivit) народився 24 грудня 1984 року на південному сході Туреччини в приморському місті Мерсін. Приваблива зовнішність, високий зріст (184 см), статна постать дозволили молодому чоловіку знайти своє місце в модельному бізнесі, де на нього чекала досить успішна кар’єра.

2003 рік для Бурака Озчівіта став дуже успішним. Стильний брюнет посів друге місце на конкурсі “Best Model of The World”, переміг в конкурсі моделей-чоловіків “Best Model of Turkey”, а також знявся для обкладинок модних журналів “Marie Claire” і “Gloria Magazine”.

Але Бураку завжди хотілося зніматися в кіно і він вирішив отримати художню освіту. Паралельно з модельною кар’єрою Бурак закінчив факультет образотворчих мистецтв Мармарського університету в Стамбулі. На той час Бурак Озчівіт був досить популярною моделлю в Туреччині, співпрацював з численними європейськими брендами і був затребуваним на модельному ринку.

Фільми Бурака Озчивіта

В 2006 році перспективного молодого актора помітили турецькі кінематографісти, запросивши його на невелику роль у фільм Мінус 18/Eksi 18. Роль була незначна, але робота Бурака запам’яталася і через рік йому запропонували знятися в гостросюжетному трилері Заражений/Musallat, а трохи пізніше в серіалі Чоловік з примусу/Zoraki Koca.

Протягом 2008-2009 років на екрани виходить наступний серіал Сімейний будинок/Baba Ocağı з Бураком Озчівітом в головній ролі.

У 2010 році Бурак знову запрошений на головну роль в гостросюжетному серіалі Зрада/İhanet, де він грає поліцейського Еміра, що розслідує справу про вбивство, в якому, як виявилося, замішана його кохана дівчина Хазал.

Через рік Бурак Озчівіт знімається в серіалі Маленькі таємниці Стамбула/Küçük Sırlar, де розповідається про історію заможних сімей і їх дітей – золотої молоді.

Здавалося б, актор затребуваний, кар’єра має успіх, але щось не вистачало для повного розкриття таланту Бурака Озчівіта. І ось в 2011 році фортуна знову повернулася до актора: Бураку надходить пропозиція знятися в одній з найвідоміших теленовел, присвяченій Османської імперії – в Величному столітті/Muhteşem Yüzyıl в ролі безстрашного і хороброго османського військового, командира Османської війська – Малкочоглу Балі Бея. Данний персонаж так блискуче був зігранний актором, що полюбився мільйонам глядачів в різних країнах, а Бурак Озчівіт – став багатонаціональним улюбленцем, завоювавши мільйонні армії шанувальниць. Перед його прямим поглядом з приємним прищуром і красивими благородними вусами, не змогла встояти жодна прихильниця серіалу

У 2013 році Бурак був запрошений на третю екранізацію знаменитого роману турецького письменника Решата Нурі Гюнтекін Корольок – пташка співоча/Çalıkuşu на роль красеня Кямрана. У ролі Феріде знялася молода і перспективна турецька актриса Фахріє Евджен (Fahriye Evcen).

В 2015-2017 роках Бурак Озчивіт провів на знімальному майданчику серіала Нескінченне кохання/Kara Sevda. Актор зіграв головну роль в серіалі, а його персонаж – Кемаль Сойдере, став улюбленцем жінок на всіх континентах.

Серіал Нескінченне кохання: чи буде продовження?

Особисте життя Бурака Озчівіта

Бурак дуже любить грати в футбол, красиві автомобілі, володіє англійською мовою. У 2014 році він відкрив свій власний ресторан “Balibey Döner” в Стамбулі. Не дивлячись на те, що Бурак Озчівіт володіє привабливою зовнішністю, не дивлячись на армії прихильниць і шанувальників його безмежного таланту і чарівності, молодий турецький актор і модель довго не одружувався.

У нього були серйозні відносини з турецькою моделлю Джейлан Чапа (Ceylan Çapa), які так і не мали продовження. Однією їх причин розпаду пари, став дуже насичений графік зйомок актора, а також ревнощі його подруги Джейлан.

Бурак Озвічіт почав зустрічатися з Фахріє Евджен в 2015 році. Через два роки пара заявила, що готова перетворити бурхливий роман у щось більш серйозне. Актори на початку 2017 року заявили про заручини і вибрали дату для майбутньої церемонії – 29 червня. Саме в цей день, на віллі Садиба Саїд Халім Паші/Sait Halim Paşa в Стамбулі пройшло весілля Бурака і Фахріє. Розташований на самому березі Босфорської затоки комплекс, море квітів і шикарна церемонія – ця зоряне весілля запам’ятається шанувальникам надовго!

Нове

Популярне