Нове

Вже не в моді: 3 застарілі види манікюру, які видають жінку без смаку

Манікюр – запорука привабливого та ефектного образу. Тут важливо не переборщити зі своїми бажаннями, хоча про смаки та тренди сперечатися не прийнято. Є деякі види манікюру, які дешевшають образ і вважаються застарілими.

Надмірно яскраві кольори

Багато жінок люблять яскравий манікюр і в цьому немає нічого поганого. Однак у кожного кольору можна знайти кілька підтонів. Наприклад, якщо вам подобається зелений, то краще не вибирати “кричущі” кислотні відтінки. Вони виглядають зухвало і не надають образу елегантності. Аналогічно – і з червоним, синім, жовтим та іншими яскравими кольорами.

Блиск та стрази

Велика кількість страз і блискіток дешевшає манікюр. Тому краще відмовитись від експериментів. У моді лаконічні дизайни та спокійні відтінки.

Перевантаження деталями

Декому подобається робити дизайн і створювати на нігтях “твір мистецтва”. Але тут слід пам’ятати про ризики. Якщо зробити вибір на користь великої кількості деталей і візерунків, то в цілому манікюр виглядатиме старомодно і частково безглуздо.

Манікюр та нейл-дизайн займають особливу нішу у соцмережах. Мільйони майстрів з усього світу діляться фотографіями своїх робіт, тим самим впливаючи на розвиток трендів та появу нових дизайнів оформлення нігтів. Якщо ви хочете зробити стильний та оригінальний манікюр, зверніть увагу на ці три варіанти.

Нове

Популярне