Нове

Блогер Олександр Волошин розкрив деталі шлюбного договору з Анною Трінчер

Блогер, бізнесмен і співак Олександр Волошин в інтерв’ю GLOSTER FM розповів про свої заробітки та шлюбний договір з Анею Трінчер.

«Я був зациклений на грошах, але зараз уже розумію, що заробив стільки грошей, що на 10 років класного життя мені вистачить. І мені вистачить грошей запустити будь-який бізнес. Не боюся стати бідним. У мене є управителька з зарплатою в три тисячі доларів на місяць. Вона може мене розвантажити та керувати компанією. Заробіток — це сильний інструмент. Намагаюсь постійно збільшувати свій дохід. Використовую Finmap. В онлайн навчанні я вже 8 років. Це приносить задоволення, гроші», — зазначив Волошин.

Анна Трінчер та Олександр Волошин одружилися у вересні 2022. Як виявилось, закохані підписали шлюбний договір. «Коли я робив пропозицію Ані, я не покликав її маму. Вона була в Іспанії. Ми розписалися, і Аня тривалий час була в конфлікті з мамою. Мама Ані сказала: „Живіть скільки хочете, але тільки підпишіть шлюбний договір“. Я такий думаю, ну без запитань. Сказав Ані, що мені нічого від неї не потрібно, і я її просто люблю. Підпишемо, якщо мама так хоче. Потім у мене ця думка вкорінилася. Ми це довго обговорювали, але це була ідея мами Ані. Попросив юриста скласти договір, подивилися його з Анею — чи все нас влаштовує. Ми дорослі люди, які розуміють, що в житті все може бути. Ти знаєш, що у тебе ніхто нічого не забере. І якщо ви будете розходитися, у вас все буде чітко. Не буде скандалів. Дітей не прописували», — розповів блогер.

Джерелоnv.ua

Нове

Популярне