Шаурма, яку хочеться готувати знову і знову. Готую так щодня: особливий соус робить її неймовірно смачною. Соковита, ароматна, з простих та корисних інгредієнтів. Лише потрібно нарізати помідори, огірки, посмажити курочку зі спеціями і загорнути в лаваш. Домашня шаурма – така смакота, що за вуха не відтягнеш.
Інгредієнти:
- 1 куряча грудка
- сіль
- паприка
- перець
- обсмажити протягом 10-15 хвилин
- 150 г капусти
- 1 помідор
- 1 огірок
- 50 г сиру
- листок салату
Соус:
- 3 ст л сметани
- 3 ст л майонезу
- 3 ст л кефіру
- сіль
- перець
- паприка
- хмелі-сунелі
Приготування:
Нарізаємо 1 курячу грудку на шматочки. Солимо, перчимо, додаємо паприку і добре перемішуємо все.
Обсмажимо курочку на олії (близько 10-15 хвилин).
Поки смажиться курочка, підготуємо капусту. Потім наріжемо помідор. І наріжемо смужками огірок.
Приготуємо соус: змішаємо 3 ст л сметани, 3 ст л майонезу, 3 ст л кефіру, додамо сіль, мелений перець, паприку та хмелі-сунелі до смаку.
Розстеляємо лаваш, змащуємо його соусом і викладаємо капусту, помідори, огірки та курочку. Для соковитості зверху можна додати ще соусу.
Додамо тертий сир та лист салату.
Потім згортаємо лаваш у шаурму та обсмажуємо на вершковому маслі з двох сторін по 3-5 хвилин.
Найсмачніша, ароматна, соковита домашня шаурма готова!
Смачного!