Нове

Шаурма, яку хочеться готувати знову і знову: особливий соус робить її неймовірно смачною

Шаурма, яку хочеться готувати знову і знову. Готую так щодня: особливий соус робить її неймовірно смачною. Соковита, ароматна, з простих та корисних інгредієнтів. Лише потрібно нарізати помідори, огірки, посмажити курочку зі спеціями і загорнути в лаваш. Домашня шаурма – така смакота, що за вуха не відтягнеш.

Інгредієнти:

  • 1 куряча грудка
  • сіль
  • паприка
  • перець
  • обсмажити протягом 10-15 хвилин
  • 150 г капусти
  • 1 помідор
  • 1 огірок
  • 50 г сиру
  • листок салату

Соус:

  • 3 ст л сметани
  • 3 ст л майонезу
  • 3 ст л кефіру
  • сіль
  • перець
  • паприка
  • хмелі-сунелі

Приготування:

Нарізаємо 1 курячу грудку на шматочки. Солимо, перчимо, додаємо паприку і добре перемішуємо все.

Обсмажимо курочку на олії (близько 10-15 хвилин).

Поки смажиться курочка, підготуємо капусту. Потім наріжемо помідор. І наріжемо смужками огірок.

Приготуємо соус: змішаємо 3 ст л сметани, 3 ст л майонезу, 3 ст л кефіру, додамо сіль, мелений перець, паприку та хмелі-сунелі до смаку.

Розстеляємо лаваш, змащуємо його соусом і викладаємо капусту, помідори, огірки та курочку. Для соковитості зверху можна додати ще соусу.

Додамо тертий сир та лист салату.

Потім згортаємо лаваш у шаурму та обсмажуємо на вершковому маслі з двох сторін по 3-5 хвилин.

Найсмачніша, ароматна, соковита домашня шаурма готова!

Смачного!

 

Нове

Популярне