Нове

Модні стрижки та зачіски 2023: ТОП-10 популярних трендів

Скоро весна, а це означає, що вже через декілька тижнів ми знімемо каптури і шапки, і наше волосся (хоч би яким воно було) стане перед світом у всій своїй красі і пишноті.

Давайте розбиратися, які стрижки та укладання домінуватимуть у 2023 році в соціальних мережах, на червоних доріжках та показах мод, щоб узяти собі на замітку найкращі з них і наступного разу замовити своєму перукарю щось новеньке.

Італійський боб

Головна принадність італійського боба полягає в тому, що з цією стрижкою легко варіювати відразу два абсолютно різні настрої. Ви можете дати волоссю висохнути на повітрі, щоб зачіска виглядала природно та сексуально, або укласти волосся феном, щоб отримати більш витончений та закінчений вигляд. Обидва варіанти виглядають стильно та привабливо.

Чубчик а-ля Венсдей

Мас-культура має величезний вплив як на нас, так і на наші зачіски. Не дивно, що люди, побачивши щось у культових фільмах, йдуть до свого майстра і просять створити на їхній голові щось подібне. Завдяки надпопулярному серіалу «Венсдей» густий чубчик Дженні Ортега, що доходить трохи нижче за лінію брів, став справжнім хітом 2023 року.

Стрижка метелик

Якщо ви давно хотіли зробити волосся трохи коротшим, але не готові до радикальних змін, стрижка «метелик» – це те, що вам потрібно. Її суть полягає в тому, що обличчя обрамляють коротші пасма, що створюють ілюзію меншої довжини, у той час як більш довгі шари волосся розташовуються нижче за плечі.

Приміряти на себе цю стрижку може кожна, але найкраще вона підійде власницям хвилястого або кучерявого волосся.

Стрижка Шанель

Габріель Шанель подарувала жінкам не лише легендарні парфуми, а й моду на короткі зачіски. Найсмішніше, що сталося це абсолютно випадково.

Запізнюючись на прем’єру в «Гранд-Опера», Габріель Шанель випадково спалила полум’ям газової колонки своє густе хвилясте волосся, після чого прийняла безжальне рішення його підстригти. Громадськість була шокована, адже у 1920-х роках жінки носили виключно довге волосся. Проте вже через тиждень весь Париж почав робити короткі стрижки, наслідуючи головну законодавницю мод.

Сучасний варіант класичного боба, боб Шанель, дуже грайливий і динамічний. Стрижка часто поєднується з чубчиком, який надає образу відомий «паризький» вигляд.

Прості та чіткі форми, а також відкрита шия роблять цю зачіску спокусливою та привабливою для чоловіків. Але головний її плюс полягає в тому, що вона не вимагає ніякого спеціального догляду та укладання.

Чубчик-шторка

Модний чубчик-шторка нікуди не зникне в 2023 році, і на це він має досить вагомі підстави. Справа в тому, що чубчик-шторка практично універсальний: локони, що обрамляють обличчя, добре виглядають на будь-якій формі обличчя і підходять для волосся різної довжини і текстури.

До того ж чубчик-шторка не закриває лоба, завдяки чому обличчя не зазнає кардинальних змін. Чубчики-шторка – чудовий спосіб освіжити стару зачіску, не вносячи радикальних змін у довжину волосся.

Волосся середньої довжини

Незважаючи на те, що загальні модні тенденції на довжину волосся тяжіють більше до коротких стрижок, у 2023 році буде також в моді волосся середньої довжини.

Ідеально гладке або з яскраво вираженою текстурою і хвилями, волосся до плечей не тільки чудове на вигляд, але і просте в укладанні та догляді.

Кучері

Відкладіть випрямляючі засоби та праски убік і зітхніть спокійно. Після багатьох років моди на ідеально пряме волосся, локони і кучерики нарешті повернулися в топ трендів і міцно зайняли там свою позицію.

Кучеряве волосся – одна з найгарячіших тенденцій 2023 року. Про те, як оживити свої природні хвилі та кучері, в Інтернеті є безліч навчальних посібників та відеороликів.

Міксі

Змішані стрижки, що поєднують в собі елементи різних, раніше популярних, зачісок, в 2023 будуть особливо актуальні і затребувані.

Міксі – це гібрид піксі та mullet (у перекладі з англійської mullet означає «кефаль», оскільки стрижка має яскраво виражений риб’ячий силует).

Міксі гармонійно поєднує в собі ретро та модерн, вінтажну елегантність із сучасною простотою та лаконічністю.

У стилі 70-х

Як відомо, нове – це добре забуте старе. І це прислів’я стосується не лише тенденцій високої моди, а й зачісок. Пишність та багатошаровість знову на піку популярності. Залишається знайти час, щоб переглянути всі старі кліпи і зрозуміти, який саме образ і відтінок просити свого перукаря.

Живе волосся

У 2023 році ми побачимо набагато менше атласного, суперпрямого і набагато більше простого натурального волосся без будь-якого укладання, просто висушеного на повітрі. Тренд на сушіння природним способом покликаний виявити і підкреслити індивідуальність і унікальність вашого волосся та його природну текстуру.

У моді будуть живі багатошарові зачіски, тому що вони максимально підтримують природну текстуру волосся і не вимагають особливого догляду.

Мінімалізм та курс на натуральність – головна тенденція 2023 року, що позбавляє жінок від щоденної тортурно-укладальної рутини.

Нове

Популярне