Нове

Як це смачно! Готую курку за цим рецептом більше 15 років: курка з хлібним ароматом

Курячі гомілки виходять дуже смачні, м’які, ніжні із приємним хлібним ароматом! Під час приготування алкоголь зникає, тому курка у пиві, тушкована на сковороді, підходить і для дитячого харчування. Чудовий рецепт! Обов’язково спробуйте приготувати – результат вас приємно здивує!

Інгредієнти:

  • Курячі гомілки – 5 шт.
  • Сіль, чорний перець – за смаком
  • Паприка, часник – за смаком
  • Рослинна олія – 2 ст.л. + для смаження
  • Цибуля – 1 шт.
  • Пиво темне – 320 мл

Приготування:

Курячі ніжки промиваємо, обсушуємо та робимо надрізи з двох сторін. Перекладаємо в миску, додаємо сіль, чорний перець, паприку, часник та олію.

Натираємо ніжки з двох сторін, накриваємо харчовою плівкою і залишаємо маринуватися на 1-2 години.

На сковорідку наливаємо олію, розігріваємо її. Викладаємо ніжки, обсмажуємо їх із двох боків до золотистої скоринки і перекладаємо на тарілку.

Додаємо ще олію і обсмажуємо цибулю пару хвилин. Викладаємо курячі гомілки на сковорідку та заливаємо курку пивом.

Зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і тушкуємо курку 30 хвилин. Під час готування кілька разів поливаємо курку маринадом.

Подаємо таке м’ясо з улюбленим гарніром: картопля, рис, макарони чи гречка.

Смачного!

Нове

Популярне