Нове

Грінки по-валлійськи – цікавий рецепт нашвидкуруч

Незвичайні грінки, у складі яких є французька гірчиця, приваблюють як цікавим зовнішнім виглядом, так і яскравим смаком. Ідеально подати такі грінки на сніданок, адже на смак вони досить нейтральні і зовсім негострі. Отже, вони можуть підійти навіть дітям.

Інгредієнти:

  • Французький батон – 5-6 скибочок
  • Сир – 100 г
  • Вершкове масло – 70 г
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Французька гірчиця – 1,5 ст. л.
  • Сіль, мелений перець – до смаку.

Інгредієнти:

Насамперед слід підсушити скибочки батона. Найкраще зробити це в духовці, по парі хвилин з кожного боку.

Твердий сир потрібно натерти на тертці із середніми дірочками та помістити у глибоку миску.

В іншій мисці потрібно збовтати куряче яйце.

Коли батон зарум’яниться, його потрібно дістати з духовки і дозволити трохи охолонути.

У невеликій каструлі слід розтопити вершкове масло. Найкраще використовувати посуд із товстим дном, щоб інгредієнти прогрівалися рівномірно.

Коли масло розтопиться, до нього слід додати тертий сир. Перемішайте та дочекайтеся, щоб сир розплавився.

Додайте в каструлю французьку гірчицю та перемішайте.

За смаком додайте в каструлю із сирною сумішшю трохи солі та чорного перцю.

Останнім у каструлю потрібно додати куряче яйце, попередньо перемішане вилочкою. Каструлю можна зняти з вогню.

Перекладіть начинку на грінки. Помістіть форму для запікання в духовку на 10 хвилин.

Подавайте грінки зі свіжою зеленню. Краще цю страву подати на сніданок або як гаряче перекушування.

Смачного!

Нове

Популярне