Нове

Пишні, повітряні, м’які та ароматні булочки з начинкою готуються просто із звичайних інгредієнтів

Виходять неймовірно смачні!

Інгредієнти:

Для тіста

  • Гаряча вода – 200 мл
  • Тепле молоко – 200 мл
  • Цукровий пісок – 70 г
  • Сухі дріжджі – 10 г
  • Яєчний білок – 1 шт
  • Пшеничне борошно – 650 г
  • Сіль – 6 г
  • М’яке вершкове масло – 50 г

Для начинки

  • Шоколадна паста або густе варення

Для змащування

  • Жовток – 1 шт
  • Молоко – 1 ст.л

Приготування:

У миску вливаємо воду та молоко. Додаємо цукор, сухі дріжджі та перемішуємо.

Вливаємо білок та перемішуємо. Просіюємо борошно, додаємо сіль, розмішуємо лопаткою та замішуємо тісто. Викладаємо на стіл (присипаний борошном) і місимо 5 хв.

Всередину тіста кладемо вершкове масло і змішуємо в тісто.

Викладаємо тісто в тарілку (змащену олією), накриваємо рушником і залишаємо на годину.

Викладаємо тісто на стіл та ділимо на 9 частин. Шматочки скачуємо в кульки і змащуємо олією. Накриваємо плівкою та залишаємо на 10 хв.

Для начинки я змішала шоколадну пасту з кокосовою стружкою.

Беремо по одній кульці і розкочуємо руками. Викладаємо начинку.

Згортаємо в трубочку і трохи її розкочуємо, щоб була тонша. Зав’язуємо вузлом, хвостики пропускаємо через дірку та защіплюємо краї.

Викладаємо на лист з пергаментом, накриваємо і залишаємо на 15 хв.

Змащуємо жовтком, змішаним з молоком та випікаємо 25-30 хв при 180 град.

Смачного!

Нове

Популярне